Szolgáltatások

flotta

selfloader

elérhetőség

SZOLGÁLTATÁSOK

Áruszállítás

Bármilyen típusú áruját vagy eszközét háztól-házig szállítjuk belföldön és külföldön egyaránt. A csomagolástól, a rakodáson keresztül teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, hogy Önnek semmilyen más teendője ne legyen a szállítással kapcsolatban.

Személyszállítás

Különböző méretű kis buszaink segítségével a lehető legoptimálisabban tudjuk elvégezni a személyszállítási feladatokat, legyen szó egy egyszeri transzferről vagy akár egy rendszeres megbízásról. Járműveink minden esetben magasan felszerelt modellek, sofőrjeink pedig idegen nyelveket beszélő, jó megjelenésű kollégák.

Selfloader©

Az áruszállítás legújabb innovációja, amellyel az áru mozgatása eddig soha nem látott könnyedséggel oldható meg. Nincs szükség hozzá különleges képesítésre és szinte minden teherszállító járművel kompatibilis. Ismerje meg Ön is a rakodási lehetőségek új generációját!

Rendezvények

Anyacégünk több mint 15 éve tevékenykedik a rendezvényipar különböző területein, így bármilyen jellegű logisztikai feladat elvégzésében segítségére tudunk lenni a rendezvény szakma különböző szereplőinek. Kollégáink terep ismerete pedig lehetővé teszi, hogy akár nagyobb installációk és kitelepülések kivitelezésében is segítséget nyújtsunk.

kapcsolat

Küldjön Üzenetet

Érdeklődöm

kapcsolat

Küldjön Üzenetet

Érdeklődöm

barátaink

barátaink